COPYWRITING: trek direct de aandacht met een boeiend geschreven tekst: een goed verhaal om klanten te verleiden...

Een informatieve tekst voor je website, een blog over jouw product, pakkende reclametekst voor een campagne… Pak de lezer direct met goede koppen en stellige uitspraken. Intrigeer de lezer en zorg met de juiste schrijfstijl dat jouw doelen worden gerealiseerd. Dat biedt de lezer zekerheid, dat creëert vertrouwen, dat genereert conversies.
 • Website-teksten
 • Blog-inhoud
 • Social Media content
 • Video-scripts

Overtuig je klant en behaal resultaat

Met een goede website kan je bezoekers en klanten overtuigen om een gerichte actie te ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld het afnemen van een product zijn of de bezoeker naar het contactformulier te verwijzen. En wanneer je zoekmachine-gerichte teksten op je website plaatst, wordt de kans om online vindbaar te zijn groter!Herken je dit: “Ik vind het heel lastig om over mijn eigen bedrijf of mezelf te schrijven”.Opvallende content is onmisbaar om online klanten te vinden en aan je bedrijf te binden. Websites en online campagnes tot leven brengen met aantrekkelijke teksten.

Frisse blik...

Het is natuurlijk goed om je expertise te delen. Maar wel met mate. Een buitenstaander kan beter beoordelen wat wel of niet interessant is en kan ook makkelijker schrappen.

Bespaar tijd

Als je het schrijven van content kan uitbesteden, houd je zeeën van tijd over! Je weet wat ze zeggen: tijd is geld!

Uniformiteit en continuïteit

Wanneer jouw gehele website is geschreven en/of geredigeerd door een professionele copywriter zorgt dat voor een uniforme en professionele uitstraling

Snelle oplevering

We spreken met jou een deadline af en leveren uiterlijk die datum de teksten bij je aan.

Bespaar tijd en verbeter je positie in de zoekmachines: kies ervoor om het schrijven van teksten uit te besteden. We gaan graag voor je aan de slag.

De juiste snaar...

Creatieve teksten die de juiste snaar raken. Of het nu om formele of informele teksten gaat. VIEWY schrijft teksten die naadloos aansluiten op je eigen bedrijfsstijl en uitstraling .

We kunnen er voor zorgen dat de inhoud van je website één geheel wordt en goed leesbaar is. Maar voordat je jouw doelgroep écht kan boeien, is het van belang dat je website daadwerkelijk wordt gevonden in de zoekmachine. Daarvoor is SEO-gericht schrijven weer heel belangrijk. Met andere woorden: met SEO als basis voor de teksten, genereer je meer verkeer naar je website.

Als je op zoek gaat naar een tekstschrijver, dan kun je het beste de opdracht al zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen. Het uiteindelijke doel is om een tekst te schrijven die pakkend is met een duidelijke inhoud.
Schermafbeelding 2021-04-09 om 09.27.40

Contact

 • VIEWY is een activiteit van Van Sluis Media BV
 • Diodeweg 27
 • 4338PW Middelburg
 • 0118-630122
 • KVK: 22033109

VIEWY.nl maakt gebruikt van cookies, lees hier meer

Aanmelden

Ga als maker aan de slag met je video-talent!

Via onderstaand formulier kun je aangeven wie je bent, waar je goed in bent, waar je interesses liggen en wat je rekent voor het aanleveren van een vlog-style video. 
 • We gaan je alleen inzetten voor relevante opdrachten. 
 • Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. 

VIEWY helpt je om mooie opdrachten te krijgen. Alle afhandeling en contact met opdrachtgever wordt door VIEWY geregeld. Easy!

(Per aanmelding kun je 1 format/genre kiezen. Kies dus waar je echt goed in bent! Je kunt voor een andere specialisatie weer een nieuwe aanmelding doen)