ONLINE COMMERCIALS: meer leads en sales genereren door te adverteren op social media

Direct online resultaat met een video-commercial of complete campagne op Facebook, Youtube, Linkedin of Instagram. Van eenvoudige advertentie tot compleet geproduceerde video-commercial

 • Facebook-ads
 • Instagram reclame
 • Linkedin advertising
 • Youtube commercials

Optimale zichtbaarheid op social media

Adverteer met een video-commercial.

De manier om social media effectief in te zetten als organisatie is, door gebruik te maken van de advertentiemogelijkheden van bijvoorbeeld Facebook, Youtube of Linkedin. 

Door de unieke targeting-opties die social media kanalen bieden aan adverteerders, kun je je richten op een specifieke markt. Aan de hand van jouw gewenste doelstellingen maken wij een uitgewerkt plan voor het adverteren op diverse kanalen. Bijvoorbeeld Facebook, Linkedin of Instagram.

Het werkt uiterst effectief omdat er direct een nog groter aantal potentiële klanten wordt bereikt, en er specifiek ‘getarget’ kan worden. Om een succesvolle campagne te lanceren brengt VIEWY de volgende drie stappen in kaart voor je bedrijf:

snel een groot bereik genereren

Vandaag nog zichtbaar voor duizenden potentiele klanten? Social media advertising is voordelig en snel in te zetten

hoog rendement

Een van de goedkoopste manieren van paid-advertising. Meetbaar resultaat en eenvoudig te finetunen

Haal meer uit je online advertenties met video marketing! Wil je weten wat VIEWY voor jou kan betekenen? Vul je gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

voordelig en effectief online adverteren

Het gebruik van social media groeit nog steeds. Om die reden is social media advertising een ideale manier van adverteren voor jouw organisatie of bedrijf.

Op de diverse social media kanalen, kun je jouw doelgroep prima bereiken. Het maakt niet uit in welke branche je organisatie zit, jouw doelgroep is aanwezig op social media.

Met traditioneel ‘offline adverteren’ heb je weinig inzicht in hoeveel mensen je advertentie daadwerkelijk hebben gezien of gelezen. Wanneer je op social media adverteert kan dat wel. Je kunt monitoren wat de resultaten van jouw advertentie zijn.

Social media advertising is één van de goedkoopste manieren van paid advertising Wil jij social media advertising inzetten, maar kom je er zelf niet uit? Vraag dan een adviesgesprek bij ons aan en wij kunnen je helpen!

Contact

VIEYW LOGO2 VW5@0,3x
 • VIEWY is een activiteit van Van Sluis Media BV
 • Diodeweg 27
 • 4338PW Middelburg
 • 0118-630122
 • KVK: 22033109

VIEWY.nl maakt gebruikt van cookies, lees hier meer

Aanmelden

Ga als maker aan de slag met je video-talent!

Via onderstaand formulier kun je aangeven wie je bent, waar je goed in bent, waar je interesses liggen en wat je rekent voor het aanleveren van een vlog-style video. 
 • We gaan je alleen inzetten voor relevante opdrachten. 
 • Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. 

VIEWY helpt je om mooie opdrachten te krijgen. Alle afhandeling en contact met opdrachtgever wordt door VIEWY geregeld. Easy!

(Per aanmelding kun je 1 format/genre kiezen. Kies dus waar je echt goed in bent! Je kunt voor een andere specialisatie weer een nieuwe aanmelding doen)