Een website laten ontwerpen die echt resultaat oplevert?

De basis van een goede website is de inhoud!Laat nu direct de perfecte website onwerpen - gebaseerd op jouw marketingdoelen

VIEWY maakt een plan, schrijft alle teksten en zorgt voor passend beeldmateriaal en foto’s. Met minimale inspanning een marketing-geoptimaliseerde website laten bouwen die helemaal voldoet aan jouw wensen

Voordelen:

Eenvoudig de perfecte website laten ontwerpen en bouwen. Zonder gedoe en met minimale inspanning van jouw kant.

Inclusief beeldmateriaal, teksten, foto’s en andere inhoud. Vooraf inzage in het ontwerp met een prototype.

Geen gedoe: wij regelen het voor je: van inhoud tot complete bouw.

Zou het niet makkelijk zijn als je met simpele instructies de perfecte website kan laten ontwerpen? Dat is precies wat VIEWY voor je regelt!

Jouw idee wordt omgezet in een bruikbaar plan voor een webbouwer, zodat je zonder gedoe de website krijgt die je voor ogen had. In samenwerking met je eigen technische partner, of we koppelen je aan een professionele website-programmeur.

Maar wat is eigenlijk een goede website? Welk doel heb je voor ogen met je site? Wil je je potentiële opdrachtgevers alleen informatie verstrekken? Wil je online producten verkopen? Of wil je leads genereren?

Op basis van tientallen jaren marketing-ervaring maakt VIEWY een basis-concept voor jouw website, waarin jouw doelen en wensen worden gerealiseerd. Inclusief het schrijven van teksten, verzamelen of maken van beeldmateriaal. Maar we kijken ook naar de functionaliteit van de website. En indien gewenst kun je ook het bouwen van de site aan ons overlaten.

VIEWY is de ‘missing link’ tussen jou als opdrachtgever en de technische webbouwer...

Dit kun je van ons verwachten:

  • Professioneel werk – 100% match met jouw wens of huidige huisstijl
  • Meedenken over marketing – samen ontwikkelen we een strategie voor de site
  • Hoogwaardige inhoud - volledig op je doelen en wensen gebaseerd
  • Productie of gebruiksklaar maken van beeldmateriaal - foto’s/video/graphics/logo’s

Je bent 100% tevreden met het eindresultaat of je krijgt geen factuur. No strings attached.

Het laten ontwerpen van een zakelijke website met meerdere pagina's kan al vanaf €1799,00 ex. BTW.

Uiteraard is het lastig om vooraf een exacte prijs te geven, maar met bovenstaande indicatie heb je in elk geval een beeld van de kosten. Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. In de praktijk blijkt dat er voor elk budget prima oplossingen te bedenken zijn, dus de tarieven komen we altijd wel uit.

Aan de slag met je (nieuwe) website?

Concept, tekst, beeldmateriaal, video… Compleet ontwerp en inrichting van zakelijke websites. Plus eventueel technische bouw door de meest geschikte webbouwer. We gaan graag voor je aan de slag!

VIEWY.nl maakt gebruikt van cookies, lees hier meer

Aanmelden

Ga als maker aan de slag met je video-talent!

Via onderstaand formulier kun je aangeven wie je bent, waar je goed in bent, waar je interesses liggen en wat je rekent voor het aanleveren van een vlog-style video. 
  • We gaan je alleen inzetten voor relevante opdrachten. 
  • Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. 

VIEWY helpt je om mooie opdrachten te krijgen. Alle afhandeling en contact met opdrachtgever wordt door VIEWY geregeld. Easy!

(Per aanmelding kun je 1 format/genre kiezen. Kies dus waar je echt goed in bent! Je kunt voor een andere specialisatie weer een nieuwe aanmelding doen)