Niet helemaal tevreden over je bestaande website?

Met marketing-gerichte inhoudelijke aanpassingen is er vaak eenvoudig meer uit te halen!

Is jouw website al een tijdje online, maar merk je dat er maar weinig gebeurt? Je telefoon staat niet roodgloeiend, je mailbox stroomt niet over van nieuwe aanvragen en je agenda kan nog wel wat afspraken erbij hebben? Op basis van beproefde marketing-technieken denken graag met je mee over verbeteringen aan de inhoud van je bestaande website.

Voordelen:

Eenvoudig de perfecte website laten ontwerpen en bouwen. Zonder gedoe en met minimale inspanning van jouw kant.

Inclusief beeldmateriaal, teksten, foto’s en andere inhoud. Vooraf inzage in het ontwerp met een prototype.

Gericht op maximaal resultaat. Wij regelen het voor je: van inhoud tot complete bouw.

In de meeste gevallen is het niet nodig om een compleet nieuwe site te bouwen. Aanpassingen in de inhoud kunnen spectaculaire resultaten opleveren!

Is het doel van iedere pagina op je website helder? 

Als het goed is, heeft je website heeft een doel. Dus wil je doelgerichte, goede content. Vindbaar, gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk, verleidelijk. 

Als je echt alles uit je website wil halen, moet je er wel voor zorgen dat deze van voor tot achter helemaal klopt. Een website is een online visitekaartje, dus zorg ervoor dat dit online visitekaartje ook de goede indruk achterlaat bij bezoekers. Hierbij is de inhoud en gebruiksvriendelijkheid van je website erg belangrijk.

Een overzichtelijke homepage is echt de eerste stap naar een goede, gebruiksvriendelijke website. Op de homepage van je website moet in één klap een aantal belangrijke zaken duidelijk laten zien aan je bezoekers, zoals met wat voor bedrijf men te maken heeft, wat voor diensten/producten je aanbiedt en hoe geïnteresseerden je kunnen bereiken. 

Zorg dat deze zaken gemakkelijk vindbaar zijn, bijvoorbeeld in een overzichtelijk menu. Zorg dus dat de belangrijkste zaken in het menu getoond worden, maar laat liever niet meer dan zeven onderwerpen zien in het menu. Doe je dit wel, dan wordt het menu te uitgebreid, waardoor je website minder gebruiksvriendelijk wordt.

VIEWY is de ‘missing link’ tussen jou als opdrachtgever, en de webbouwer

Dit kun je van ons verwachten:

  • Professioneel advies
  • Rapportage in heldere taal (geen vakjargon)
  • Tips specifiek voor jouw website en doelen
  • Aanwijzingen waar je eventueel zelf mee aan de slag kan
  • Of een voorstel om de update handen te geven

Je bent 100% tevreden met het eindresultaat of je krijgt geen factuur. No strings attached.

Het optimaliseren van je website kan al vanaf €499,00 ex. BTW

Uiteraard is het lastig om vooraf een exacte prijs te geven, maar met bovenstaande indicatie heb je in elk geval een beeld van de kosten. Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. In de praktijk blijkt dat er voor elk budget prima oplossingen te bedenken zijn, dus de tarieven komen we altijd wel uit.

Nu direct je website laten optimaliseren?

Concept, tekst, beeldmateriaal, video… Compleet ontwerp en inrichting van zakelijke websites. Plus eventueel technische bouw door de meest geschikte webbouwer. We gaan graag voor je aan de slag!

VIEWY.nl maakt gebruikt van cookies, lees hier meer

Aanmelden

Ga als maker aan de slag met je video-talent!

Via onderstaand formulier kun je aangeven wie je bent, waar je goed in bent, waar je interesses liggen en wat je rekent voor het aanleveren van een vlog-style video. 
  • We gaan je alleen inzetten voor relevante opdrachten. 
  • Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. 

VIEWY helpt je om mooie opdrachten te krijgen. Alle afhandeling en contact met opdrachtgever wordt door VIEWY geregeld. Easy!

(Per aanmelding kun je 1 format/genre kiezen. Kies dus waar je echt goed in bent! Je kunt voor een andere specialisatie weer een nieuwe aanmelding doen)